نماینده مردم «درود و ازنا» در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بودجه سال ۱۴۰۵ با نگاهی واقع‌بینانه نسبت به منابع درآمدی بودجه به تصویب رسیده است، گفت:در بررسی بودجه سال ۱۴۰۵ جدول و ردیف‌های اعتباری بودجه توسط نمایندگان با دقت مورد رسیدگی قرار گرفت و بودجه در فضای شفاف به تصویب رسید.

روح الله لک علی آبادی

روح‌الله لک علی‌آبادی، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به اقدامات مجلس در تصویب لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ گفت: لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ در مجلس با نگاه واقع‌بینانه به تصویب رسید.

نماینده مردم «درود و ازنا» در مجلس شورای اسلامی افزود: تلاش نمایندگان بر این بوده تا با نگاه واقع‌بینانه، نسبت به منابع درآمدی بودجه از افزایش تورم در کشور جلوگیری شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: طبیعی است وقتی منابع درآمدی بودجه با نگاه واقع‌بینانه تعیین نشود و به تصویب نرسد، ما در کشور با کسری بودجه مواجه می‌شویم و دولت به ناچار دست به خلق پول می‌زند  که این مسئله در نهایت باعث ایجاد تورم در کشور خواهد شد.

لک علی‌آبادی خاطرنشان کرد: بودجه سال ۱۴۰۵ نسبت به قوانین بودجه قبلی واقع‌بینانه‌تر و با منابع درآمدی قابل ترسیم به تصویب رسیده است.

وی افزود: یکی دیگر از ویژگی‌های بودجه سال ۱۴۰۵ شفافیت آن است که با تدبیر خوب رئیس مجلس، زمینه برای تصویب قانون بودجه سال ۱۴۰۵ در فضای شفاف فراهم شده است.

نماینده مردم درود و ازنا در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در بررسی بودجه سال ۱۴۰۵ جدول و ردیف‌های اعتباری بودجه توسط نمایندگان با دقت مورد رسیدگی قرار گرفت و بودجه در فضای شفاف به تصویب رسید. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار